Finansiering & Garanti

Säkra ditt bilköp med flexibla finansieringslösningar i samarbete med Wasa Kredit. Med AutoConcepts över 12 års erfarenhet får du skräddarsydda försäkringslösningar av högsta kvalitet i fordonsbranschen.

Vi samarbetar med

Snabb och enkel finansiering

Utöver möjligheten att betala kontant, har vi ett flertal finansieringsalternativ tillgängliga för ditt bilköp, oavsett om det gäller en ny eller begagnad bil. Vi samarbetar med Wasa Kredit, Santander Bank, MyMoney samt DNB för att kunna erbjuda dig flexibla avbetalningsplaner. För begagnade bilar sträcker sig avbetalningsperioden upp till 7 år, medan du för nya bilar kan välja en avbetalningsperiod på upp till 15 år.

Du kan också välja att betala med postväxel eller genom en direktöverföring från din bank. Kom ihåg att ta med din bankdosa om du väljer det senare alternativet. Gör som många andra - hitta din perfekta bil till ett fantastiskt pris hos oss.

Image on soffa
Image on soffa

Försäkrings-lösningar

AutoConcept Insurance AB, med sina 12 års expertis inom fordonsbranschen, erbjuder skräddarsydda försäkrings- och garantilösningar i Norden och är en Finansinspektionen godkänd försäkringsförmedlare. Deras engagemang för säkerhet och pålitlighet återspeglas i deras noggranna efterlevnad av branschens direktiv och lagar.

Vi på GBH Center är stolta över vårt samarbete med AutoConcept, vilket möjliggör för oss att förmedla deras omfattande tjänster. I vårt utbud inkluderar vi även försäkringslösningar från Folksam, ett välrenommerat försäkringsbolag känt för sin kundorientering och pålitliga skydd. Genom detta samarbete kan vi erbjuda våra kunder en bred palett av högkvalitativa försäkringsalternativ som uppfyller olika behov och preferenser.Vår gemensamma målsättning med AutoConcept är att ge kunderna trygghet och support genom hela processen, från val av försäkring till eventuell skadehantering. Med tillgång till expertisen från både AutoConcept och Folksam, kan vi garantera att du som kund får den bästa möjliga lösningen för just dina förhållanden.

Garantier

På Paragan Horsebox och Eurobox ingår 2 år nybilsgaranti med obegränsad körsträcka samt 6 års rostskyddsgaranti.

På våra begagnade bilar så följer vi konsumentverkets och MRF:s garantirekommendationer med upp till tre månaders garanti beroende på bilens ålder, pris och körsträcka. Tillsammans med våra samarbetspartner så kan vi dessutom erbjuda en utökad garanti för att du skall känna dig extra trygg med ditt köp av begagnat bil.

Image on soffa