Paragan Eurobox

Eurobox-serien: XL och XXL - Flexibilitet och Styrka för Alla Transportbehov

Eurobox-serien erbjuder två kraftfulla alternativ för att effektivisera transport i olika miljöer – Eurobox XL och Eurobox XXL. Båda modellerna är designade för att hantera krävande lastbehov och kombinerar stor kapacitet med manövrerbarhet, vilket gör dem idealiska för både stadskärnor och avlägsna platser.

Eurobox XL: Kompakt och Mångsidig

Eurobox XL är en game-changer för platser med begränsad tillgänglighet. Med kapaciteten att hantera upp till 1250 kg och ett utrymme på 19,5 m³, erbjuder denna påbyggnad en balans mellan storlek och funktionalitet. Dess lastlängd varierar från 3,6 m till 3,9 m, med standardmått för inre bredd och höjd. Eurobox XL kan anpassas med tillägg som en draganordning för släp, sovhytt för längre resor, och en hydraulisk bakgavellyft för tyngre laster. För speciella behov finns Eurobox IZO XL med IZO-paneler, idealiska när kontakt med livsmedel eller medicinska produkter krävs.

Eurobox XXL: Rymd för De Stora Uppdragen

Eurobox XXL är en jätte inom lätt lastbilskategori, perfekt för att transportera tung och skrymmande last. Den klarar av upp till 1200 kg och erbjuder ett volymutrymme på 24,5 m³. Med dimensioner anpassade för långa sträckor och internationell transport, är Eurobox XXL en tids- och kostnadseffektiv lösning. Dess lastlängd varierar mellan 4,4 m och 4,6 m, med inre mått på 203 cm i bredd och 223 cm i höjd. Precis som med XL-modellen, finns en IZO-version för speciella transportbehov. XXL kan också anpassas med tillbehör som sidodörrar, stegplattformer och kamerasystem.

Både Eurobox XL och XXL erbjuder en rad anpassningsbara alternativ för att säkerställa att din leverans sker med en påbyggnad som exakt matchar dina behov. Upptäck potentialen i Eurobox-serien och förbättra ditt företags transportkapacitet med dessa mångsidiga och kraftfulla lösningar.

Image on soffa

EUROBOX XL

Eurobox XL, som klassificeras som lätt lastbil, tar en last på upp till 1100 kg på en gång, som kan lastas in i påbyggnadens utrymme som är så stort som 23 m³. Tack vare storleken är Eurobox XL en utmärkt medhjälpare för att leverera till trafikerade gator i stadsbebyggelser eller till platser med dålig tillgänglighet

1100 kg
Eurobox XL på det nya Renault Master-chassit kombinerar banebrytande lätthet med exceptionell hållbarhet, vilket ger en oslagbar nyttolast på cirka 1100 kg.
23 m3
Är det lättaste kommersiella fordonet på marknaden i kategorin upp till 3,5 ton och har ett lastutrymme som är så stort som 23 m³


EUROBOX XXL

Eurobox XXL, som också klassificeras som lätt lastbil, tar en last på upp till 1200 kg på en gång, som kan lastas in i påbyggnadens utrymme som är så stort som 24,5 m³. Proportionerna av Euroboxen XXL är skräddarsydda för att transportera tung eller skrymmande last på en gång.  Lastlängden i Eurobox XXL erbjuder enastående 4,4 m för skåp till Renault Master och Opel Movano, eller 4,6 m för Fiat Ducato, Peugeot Boxer och Citroën Jumper. Kroppens inre bredd är 203 cm, kroppens inre höjd är 223 cm.

1200 kg
Eurobox XXL på det nya Renault Master-chassit kombinerar banebrytande lätthet med exceptionell hållbarhet, vilket ger en oslagbar nyttolast på cirka 1200 kg.
24.5 m3
Är det lättaste kommersiella fordonet på marknaden i kategorin upp till 3,5 ton och har ett lastutrymme som är så stort som 23 m³
Image on soffa

Tillval till alla situationer

Upplev ultimat säkerhet och flexibilitet med våra skräddarsydda tillval.

Godsstötar

Fyrkantiga godsstöttor av hög kvalité säkrar varorna till önskad position utan att lämna tecken på skador. Du vill ju inte ge din kund en bucklig kartong!

Sovkabin

Att vila på långa resor är ett måste. Och vad kan man göra i en situation då de i sista minuten avstår från ett dyrt hotell? Du kan sova i bilen. Och det är bekvämt och gratis!

Backkamera med LCD

Parkering har aldrig varit enklare, med backkamera och LCD-skärm blir parkering roligt. Under resan kan du använda LCD-skärmen som utmärkt navigering.

Hyttpassage

Behöver du hämta något i lastutrymmet men du vill inte gå runt bilen och dessutom så regnar det ute? Satsa på mobilitet!

Sidodörr

En av de tre sidodörrversionerna underlättar lasthantering. Alla som har varit med om att inte kunna lasta ut varor från bakdörren på grund av korta parkeringsplatser eller andra blockerade fordon kommer att gilla detta.

BAKRE SIDOSTEGSPLATTFORM

Sidosteg vid både sidodörren och bakdörren! Vi vet att inlastningsportalen redan är låg, men varför inte förenkla i- och urlastning ännu mer?

Tillval till alla situationer

Upplev ultimat säkerhet och flexibilitet med våra skräddarsydda tillval.

Stabil bröstvägg med fast skärm som fullständigt skyddar sadelkammaren från smuts. Det finns ingen risk att hästen kan hoppa över skiljeväggen – en säkerhetslösning.

Mycket modern och ofta använd variant
.

MÅNGSIDIG EUROBOX

Eurobox är Paragan Trucks nya flaggskeppsmodell med unika fördelar som hög nyttolast, suveränt stort lastutrymme, låg inlastningsportal och den får köras på vanligt körkort med B-behörighet. Den mångsidiga Euroboxen erbjuder många tillval som hjälper anpassa fordonet till din specifika verksamhet. Eurobox kan tillämpas i både inrikes och internationell transport, med möjlighet av sovhytt. Eurobox sparar tid och pengar!

Otroligt låg nyttolast

Kan köras med vanligt körkort

Stor möjlighet till extra tillval

Image on soffa
Image on soffa
Image on soffa
Image on soffa
Image on soffa
Image on soffa
Image on soffa
Image on soffa

ULTRALÄTT & STARK

Till skillnad från andra lätta lastbilar är påbyggnaden Eurobox tillverkad av ett speciellt ultralätt och mycket hållbart material, som minskar fordonets vikt väsentligt och därmed ökar nyttolasten. I XL-versionen kan du lasta in gods so väger upp till 1250 kg och i XXL-versionen upp till 1200 kg! Egenskaperna hos materialet kännetecknas av hög resistans mot kemikalier, nötning och repning. Det använda ekologiska materialet är korrosionsbeständigt och ruttnar inte, vilket garanterar lång livslängd. Fordonet med påbyggnaden Eurobox har blivit det lättaste kommersiella fordonet på marknaden i kategorin upp till 3,5 ton.

Marknadens lättaste kommersiella fordon

Tillverkat av ultralätt & hållbart material

VAR SYNLIG I DITT NÄROMRÅDE

Behöver du lackera din Eurobox i en viss färg? Hålla dig till din företagsidentitet? Lägga till logotyp, reklam eller ett meddelande till dina potentiella kunder? Inga problem! Vår kvalificerade personal tar hand om detta. Gemensamt förbereder vi och bekräftar designen, därefter skräddarsyr vi snabbt lösningen till dit fordon. Var synlig, var unik!

Skräddarsydd design

Logotyp & reklam

Image on soffa
Image on soffa
Image on soffa
Image on soffa
Image on soffa

EKONOMISK DRIFT

Det stora skåpet möjliggör transport av mer last på en gång. Den lätta konstruktionen minskar bränsleförbrukningen. Eurobox klassificeras som lätt lastbil. Du betalar inte vägtull. Vägskatten blir lägre. Tack vare sovhytten sparar du för hotell. Genom vårt nätverk erbjuder vi snabb och pålitlig service. Reservdelar har vi alltid på lager. Det finns alltid en expert på telefonen för att hjälpa dig omedelbart. Vi vet att tid är pengar.

Ingen vägtull

Minskad bränsleförbrukning