ROYAL XT

Royal XT - funktionell, smidig och säker! Hästsläpet Royal XT är utrustad med integrerad sadelkammare, som trots sin rymlighet inte stjäl hästens yta. Hästsläpet har ett golv gjort av förstärkt komponist vilket ger en livslång garanti och livslängd! Det håller hög slitstyrka, ett material som är starkare än aluminium! Materialet påverkas inte av urin och kan aldrig ruttna! Utöver det är det 2 års garanti som gäller vid köp av en ny hästtransport från oss.

De genomtänkta säkerhetsfunktionerna har utvecklats med hjälp av många års erfarenhet av hur hästar och deras ägare uppför sig. Rejäla och slitstarka väggar och golv är därför självklarheter.Andra exempel är att bakbommarna har snabblås som väsentligt förenklar lastning och lossning samt minimerar skaderisken. Det finns även främre säkerhetsbom som har en praktisk utlösningsspak på utsidan. Med vårt låssystem EasyLock går det snabbt att öppna och stänga bakbommarna. Du kan göra det när du står vid sidan av rampen och varken du eller din häst riskeras att skadas.

Den ljusa och rymliga interiören får hästen att känna sig lugn vid lastning, något som även understöds av den starka oh stabila lastrampen. De smarta förvaringsutrymmena gör att både dina och hästarnas accessoarer lättillgängliga när du behöver dem. Ett hästsläp från oss har stadig gång och fjädring som ger bästa möjliga komfort. Alla modeller har slitstarka, beprövade golv och takförstärkning som är fäst i chassiet.

Den unika, genomtänkta ventilationen ger hästen gott om luft under färden, utan drag. Isolerade väggar, ger en jämnare temperatur och lägre ljudnivå i trailern. Det gör också att den är lätt att rengöra och hålla fräsch. Som på alla våra trailers är ventilationen unikt genomtänkt och ger din häst en behaglig resa. Taket har öppningsbara fönster med tonade rutor. Belysning sitter lättåtkomligt på väster sida av väggen när man öppnar sötar dörren. Mellanväggen är flyttbar vilket ger möjligheten att skapa större utrymme och det går även att ta bort samtlig inredning.Den smidiga bakrampen är lätt att öppna och stänga, de optimerade gåsfjädrarna bidrar till den smidiga hanteringen. Rymliga sadelkammaren med tränshållare, spegel och belysning. Ovanför sadelkammaren finns det utrymme för att transportera tillbehör.

Sommardäck ingår alltid!

Tillval:

Hösegel

Kamera

Vinterdäck, med eller utan dubb

Broddmatt

Reservhjul inklusive hållare

Tre olika storlekar på bakbom för att variera bredden

Spegel som visar kulkopplingen m.m.

VALBARA VIKTER:

Tjänstevikt: 870 kg

Totalvikt: Totalvikt: 1300-2000 kg

Lastvikt: 430-1130kg

GRUNDLÄGGANDE MÅTT:

Mått utvändigt: 451x214x281 cm

Mått invändigt: 344x161x225 cm

No items found.
Pris:
129.000SEK INKL MOMS
Märke:
Royal XT
Årsmodell:
2024
Växellåda:
-
Lastvikt:
Valbart
Kontakta oss här för mer informationTryck här för att designa ditt fordon
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Välj dina tillval nedan

Designa ditt fordon

Gör ditt fordon unikt genom att lägga till personliga tillval som speglar dina behov och preferenser. Med vårt breda utbud av skräddarsydda alternativ blir varje resa inte bara enklare, utan också mer komfortabel och säker. Skicka en offertförfrågan efter att du har valt dina tillval, så återkommer vi snabbt med en kostnadsfri offert.

Kabin

No items found.

Påbyggnad

No items found.

Övriga tillval

(P HÄST) - Kamerasystem

(P HÄST) - Kamerasystem

LCD monitorn i förarhytten utnyttjar två kameror (en backkamera och en kamera i hästutrymmet).

Tack för din förfrågan! Vi återkommer så fort som möjligt - oftast inom 1 till 2 arbetsdagar.
Oops! Något gick fel, testa igen!